Beranda » Chord Gitar Ndarboy Genk Kadung Jeru

Chord Gitar Ndarboy Genk Kadung Jeru

Chord kadung jeru ndarboy genk
kunci gitar kadung jeru ndarboy genk
[Intro]
C Fm C E
Am G D  G
[Verse 1]
C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am   G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu
C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am  G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu
    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
         D7/F#
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae ~
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
[Instrumental]
C Fm C E
Am G D  G
[Verse 2]
C   Fm           C
Aku wes kadung jeru
  E            Am   G   D
karo kowe sing ngapusi aku
   G
mbalik mbe' mantanmu
C  Fm        C
Pancen wis nasibku
     E         Am  G     D
mung dadi pelampiasan nafsu
    Fm          G         C
ben ndeknen balikan mbe' awakmu
    Am          F
Jaremu pengin lali
    G              C
aku sing mbok curhati
       Am         F
pancen aku sing salah
         D7/F#
ngarep luwih kowe luweh
          G
ku tak ngalah
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
      F
Mas kowe ojo nesu
     Em
pangapurane aku
       Dm                   G
durung nganti iso mbukak atiku
       F
Pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm        G           C  G
mugo mugo oleh sing luwih ayu
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C  G
golek sing luwih ayu
[Chorus]
       C        F
Pancen dudu dalane
    G              C
aku gandeng mbe' kowe
       Am            Dm
yo wis ben tak ikhlaske
        G             C
yen meh mbalik mbe' kae
       C        F
Pancen dudu jodoku
        G            C
senajan wes kadung jeru
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
        Am      Dm
mending ojo kesusu
      G           C
golek sing luwih ayu
        Am       Dm
senajan kowe ra ayu
    G            C
aku wes kadung jeru