Beranda » Chord Gitar Ndarboy Genk Manut Dalane

Chord Gitar Ndarboy Genk Manut Dalane

chord manut dalane ndarboy genk
kunci gitar manut dalane ndarboy genk
[Intro]
   C Em/B Am  F  G
C      Em/B     Am
Rumangsane aku ora nduwe ati
     F                     G
Sak penakmu dewe lek mu ngelarani
C       Em/B    Am
Rumangsane aku ora nduwe roso
  F            G           C
Kowe tego rabi karo wong liyo
F         G
Wis tak cobo
    Em         Am
Aku ngilangi roso
        Dm          G
Tresno iki... nglalekke janji
                    C
Sing wis tok blenjani
[Reff]
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso...oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo
[interlude]
Am  Em  F G C G
C          Em/B     Am       G
Sudah berulang kali ku bertahan
F        C                 Dm   G
Berjuang dinggo tekan ning bebrayan
C          Em/B      Am         G
Tapi kenyataan ora tekan pelaminan
F        C            Dm  G
Kowe ora nrimo karo keadaan
F         G
Tekan sepiro
    Em      Am
Aku arep nyobo
         Dm       G
Ra nelongso..  ngilangi roso
            C
Neng jero dodo
[Reff]
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso...oo
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..  oo
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo
           F         G          C  Am
  Sing sagete namung katah dedongo
           Dm  G
  Sing sagete
                    C
  namung katah dedongo