Beranda » Chord Gitar Ndarboy Genk Mendung Tanpo Udan

Chord Gitar Ndarboy Genk Mendung Tanpo Udan

Chord mendung tanpo udan ndarbiy genk
kunci gitar mendung tanpo udan ndarboy genk
[Pre Chorus]
C               G
  Mendung tanpo udan..
Am                Bm
   Ketemu lan kelangan
C                 G          Am        D
   Kabeh kui sing diarani perjalanan..
[Chorus]
  C              D
Awak dewe tau nduwe bayangan
   Bm                  E
Besok.. yen wes wayah omah omahan
  Am             D
Aku moco koran sarungan
          G       G7
Kowe belonjo dasteran..
   C                 D
Nanging, saiki wes dadi kenangan
  Bm                E
Aku.. karo kowe wes pisahan
  Am            D
Aku kiri kowe kanan..
       G
Wes bedo.. dalan..
[Intro]
G Bm Em D C Cm
[Verse]
 G         Em
   Mlaku bebarengan
C            D
   Bendino sayang sayangan
 G             Em
   Sedih lan kebahagiaan
   C       Cm      D
Dilewati.. tahun-tahunan..
[Intro]
C D G D/F# Em
Am C D
[Verse]
  G            Em
   Padu meneng-menengan..
 C          D
   Barkui kangen-kangenan..
 G             Em
   Kadang bedo pilihan
    C    Cm      D
Nganti.. pedot balikan..
[Pre Chorus]
 C                           G
    Mendung tanpo udan..
 Am                   Bm
    Ketemu lan kelangan
  C                       G                Am     D
   Kabeh kui sing diarani perjalanan..
[Chorus]
  C              D
Awak dewe tau nduwe bayangan
   Bm                  E
Besok.. yen wes wayah omah omahan
  Am             D
Aku moco koran sarungan
          G       G7
Kowe belonjo dasteran..
   C                 D
Nanging, saiki wes dadi kenangan
  Bm                E
Aku.. karo kowe wes pisahan
  Am            D
Aku kiri kowe kanan..
       G
Wes bedo.. dalan..
[Interlude]
C D Bm E
Am D G G7..
C D B Em
Am D G..
[Pre Chorus]
C               G
  Mendung tanpo udan..
Am                Bm
   Ketemu lan kelangan
C                 G          Am        D
   Kabeh kui sing diarani perjalanan..
         D
hoo wo..
[Chorus]
  C              D
Awak dewe tau nduwe bayangan
   Bm                  E
Besok.. yen wes wayah omah omahan
  Am             D
Aku moco koran sarungan
          G       G7
Kowe belonjo dasteran..
   C                 D
Nanging, saiki wes dadi kenangan
  Bm                E
Aku.. karo kowe wes pisahan
  Am            D
Aku kiri kowe kanan..
       G
Wes bedo.. dalan..
  C              D
Awak dewe tau nduwe bayangan
   Bm                  E
Besok.. yen wes wayah omah omahan
  Am             D
Aku moco koran sarungan
          G       G7
Kowe belonjo dasteran..
   C                 D
Nanging, saiki wes dadi kenangan
  Bm                E
Aku.. karo kowe wes pisahan
  Am            D
Aku kiri kowe kanan..
       G
Wes bedo.. dalan..
  Am            D
Aku kiri kowe kanan..
       G
Wes bedo.. dalan..