Beranda » Chord Gitar Ndarboy Genk Tibo Mburi

Chord Gitar Ndarboy Genk Tibo Mburi

chord tibo mburi ndarboy genk
kunci gitar tibo mburi ndarboy genk
[Intro]
 A B D Dm A
[Verse]
A                  B
Aku dewean.. ning dalan prapatan..
    D       Dm           A
Sak wise kowe ngajak bubaran..
A              B
Senajan loro.. nanging kudu tak terimo
  D          E         A   A7
Mugo wae sing apik nggo kowe..
[Verse]
D        E         C#m       F#m
Sak tenane atiku durung biso nerimo
  Bm           E       A   A7
Kowe gandeng karo uwong liyo..
D           E           C#m      F#m
Kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             G                    E
Sing penting kowe bahagia, aku gampang..
[Chorus]
        A      Bm      C#m       F#m
Duh Gustii.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm       E
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
  A        Bm        C#      F#m
Elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
D              A        Bm   E       A
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
[Interlude]
A  B  D   Dm
A  B  D    E
[Verse]
A                  B
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewekan
   D           Dm         A
Krungu kabar kowe arep tunangan
A              B
Senajan loro nanging kudu tak terimo
  D           E           A
Mugo wae sing apik nggo kowe...
[Verse]
D        E         C#m       F#m
Sak tenane atiku durung biso nerimo
  Bm           E         A
Kowe gandeng karo uwong liyo..
D           E           C#m      F#m
Kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             G                    E
Sing penting kowe bahagia, aku gampang..
[Chorus]
        A      Bm      C#m       F#m
Duh Gustii.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm       E
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
  A        Bm        C#      F#m
Elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
D              A        Bm   E       A
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
[Bridge]
F#m        C#m    D      A
Aku ngerti kowe.. ora gampang
Bm            E         A
Kadung suwe dewe bebarengan..
F#m            C#m  D     A
Nanging Gusti nduwe dalan liyo..
Bm         C#m
Kowe kudu lilo..
Bm          E         A   E
Kowe kudu nrimo lan legowo..
[Chorus]
        A      Bm      C#m       F#m
Duh Gustii.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm       E
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
  A        Bm        C#      F#m
Elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
D              A        Bm   E       A
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
[Outro]
        A      Bm      C#m       F#m
Duh Gustii.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm       E
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
  A        Bm        C#      F#m
Elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
D              A        Bm   E       A
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi