Beranda » Chord Ndarboy Genk Aku Sing Ndue Ati

Chord Ndarboy Genk Aku Sing Ndue Ati

Chord aku sing ndue ati ndarboy genk
kunci gitar aku sing ndue ati ndarboy genk
[Reff]
 C      G
 Aku seng nduwe ati
 Am        Em
 kowe ra sah ngrusohi
 F       C
 aku seng nduwe roso
 Dm      G
 kowe ra sah suloyo
 C         G
 Aku seh tetep tresno
 Am        E
 senajan dunyo ra trimo
 F      C
 urusono uripmu
 Dm
 timbang suwe-suwe
 G        C
 lambemu tak tuku
[Interlude]
  C  G  Am  C7
  F  G  C  G
 C            G
 Yen awan tansah kelingan
 Am         C7
 yen wengi ra iso mapan
 F             G       C    G
 koyo ngene wong sing kasmaran
 C          G
 senajan akeh konco-konco
 Am          C7
 seng durung biso nerimo
 F           G     C  G
 kabeh ora tak rungokno
 Am      Em
 Jero atine manungso
 F         C
 kuwi bedo-bedo
 Am         Em
 ora iso mbok antem podo
 F              C
 koyo seng mbok karepno
 Dm                G
 kowe ra nglakoni ra usah mutusi
 [Reff]
 C      G
 Aku seng nduwe ati
 Am        Em
 kowe ra sah ngrusohi
 F       C
 aku seng nduwe roso
 Dm      G
 kowe ra sah suloyo
 C         G
 Aku seh tetep tresno
 Am        E
 senajan dunyo ra trimo
 F      C
 urusono uripmu
 Dm
 timbang suwe-suwe
 G        C
 lambemu tak tuku
[Interlude]
 C  G  Am  C7
 F  G  C  G
 C             G
 Walau badai kan menghadang
 Am          C7
 tekan kapan tetep sayang
 F            G      C  G
 sampai maut kan memisahkan
 C            G
 Senajan akeh seng do nggudho
 Am           C7
 tresno ra bakal tak culno
 F            G     C
 susah seneng tekan tuwo
 Am      Em
 Jero atine manungso
 F         C
 kuwi bedo-bedo
 Am         Em
 ora iso mbok antem podo
 F              C
 koyo seng mbok karepno
 Dm
 kowe ra nglakoni
 G
 ra usah mutusi
 [Reff]
 C      G
 Aku seng nduwe ati
 Am        Em
 kowe ra sah ngrusohi
 F       C
 aku seng nduwe roso
 Dm      G
 kowe ra sah suloyo
 C         G
 Aku seh tetep tresno
 Am        E
 senajan dunyo ra trimo
 F      C
 urusono uripmu
 Dm     G
 timbang suwe-suwe
 C      G
 Aku seng nduwe ati
 Am        Em
 kowe ra sah ngrusohi
 F       C
 aku seng nduwe roso
 Dm      G
 kowe ra sah suloyo
 C         G
 Aku seh tetep tresno
 Am         E
 senajan dunyo ra terimo
 F      C
 urusono uripmu
 Dm     Em
 timbang suwe-suwe
 F          G        C
 suwe-suwe lambemu tak tuku