Beranda » Not Angka Not Pianika Danur Boneka Abdi

Not Angka Not Pianika Danur Boneka Abdi

Berikut Not Pianka Danur Boneka Abdi

Not Angka Danur Boneka Abdi

5  3  3  4 2  2  1  2  3 4 5 5 5
Abdi teh ayeuna gaduh hiji boneka
5   3   3  4 2 2  1  2   5 5 1
Teu kinten saena sareng lucuna
2   2 2  2 3 4 4   3 3 3  3 4 5  5
Ku abdi di erokan, erokna sae pisan
5     3  3   4 2  2 1 2  5 5  1
Cing mangga tingali boneka abdi

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.